Pasta Ragu met Italiaanse groente! (vega)
€8,49 – €9,49
Een heerlijk Italiaans gerecht, de Pasta Ragu waarbij we vegagehakt lekker lang hebben laten sudderen zoals bij een echte ragu in een saus van tomaat, knoflook, ui, wortel, Italiaanse kruiden, kastanjechampignon en rode wijn. Dan hebben we op het laatste de spinazie toegevoegd en Parmezaanse kaas. Echt genieten!
Voedingswaarden
Voedingswaardes per 100 gram:
Energie (Kcal) 140, Eiwit (g) 9.4, Koolhydraten (g) 8.2 waarvan suikers (g) 0.8, Vetten (g) 3.9 waarvan onverzadigd vet (g) 0.9, Zout (g) 0.3
Ingrediëntenlijst
vegagehakt (SOJA), Worcestersaus (water, glucosestroop, azijn (natuur), gehydrolyseerd eiwit (maïs, SOJA), zout, suiker, kruiden en specerijen (MOSTERDZAAD)), Penne pasta, Gedroogde Italiaanse kruiden, kastanje champignons, Rode wijn, bouillonpasta, Fijngehakte tomaten, ui, knoflook, Wortel, Geraspte harde Italiaanse stijl kaas, Baby spinazie
BEVAT: MOSTERDZAAD, SOJA
In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.