Menu Sluiten

Spinazie a la creme

Romige spinazie, geserveerd met stevige gekookte aardappelen en een malse rundergehaktbal in rijke jus. Een klassiek en vullend gerecht vol comfort!

Artikelnummer: A-VLEES-SPINAZIEALACREME Categorie:
Ga terug naar maaltijden
Ei, Gluten, Melk, Rundvlees, Ui

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie (kJ) 369,0 / (kcal) 88,4, Vetten (g) 4,0, Verzadigd vet (g) 1,5 , Koolhydraten (g) 7,7 Waarvan suikers (g) 0,5 Eiwitten (g) 4,7, Zout (g) 0,7, Vezels (g) 2.1

Ingrediëntenlijst

Spinazie, koksroom (room [LACTOSE], MELKeiwitten, gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren [carrageen, carboxymethylcellulose], emulgator [mono- en diglyceriden]), gemodificeerd maiszetmeel, zout (zout , antiklontermiddelen [magnesiumcarbonaten, natriumhexacyanoferraat]), nootmuskaat), aardappel, rundvlees 80%, rundereiwit, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, water, gist, zout), water, EIpoeder, zout, emulgator: E450, gemengde kruiden en specerijen, plantaardig vezel, conserveermiddel: gebufferd azijn, kleurstof: E150a, Jus (water, jus (gemodificeerd zetmeel, aroma’s, glucosestroop, zout, koolzaadolie, tomatenpoeder, suiker, uienpoeder, verdikkingsmiddelen [guargom, xanthaangom], specerijen, champignonpoeder, zuurteregelaars [melkzuur, calciumlactaat], rozemarijn-extract), gemodificeerd maiszetmeel, runderbouillon (zout, smaakversterkers [mononatriumglutamaat, natriuminosinaat, natriumguanylaat], maltodextrine, rundvleesextract, gistextract, palmvet, zonnebloemolie, karamelstroop, peper, uiensapconcentraat))

In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.